dr.péterfia dalma

KEDVES GAZDIK!

Szakrendelésünkön a következő vizsgálatokat végezzük:

A vizsgálatokra a páciensek kizárólag előzetes egyeztetést követően, időpontra érkeznek. Kérjük a rendelés zavartalan menete érdekében jelenjenek meg pontosan a megbeszélt időre! 20 percnél hosszabb késés esetén a vizsgálatot nem áll módunkban elvégezni. Ha valamely oknál fogva nem tudnak megjelenni az előzetesen egyeztetett vizsgálaton, akkor legyenek szívesek legalább 12 órával előtte online, telefonon vagy személyesen lemondani!

Időpontfoglalás az online felületen történik (a lenti Foglaljon most gombra kattintva). Az online rendszer az aktuális hetet és további két hetet jelez előre, amely minden héten héfőn frissül. Ezen belül a szabad időpontokra van lehetőség bejelentkezni. Amennyiben minden látható időpont betelt, úgy csak esetleges lemondás esetén van lehetőségünk újabb beteg számára vizsgálatot biztosítanunk.

Dr. Péterfia Dalmához hasi és/vagy szívultrahang vizsgálatra, EKG-ra, vérnyomásmérésre tudnak időpontot foglalni, amelyet az online időpontfoglaló rendszer legördülő menüpontjából választhatnak ki.

Időpont foglalásban segítséget nyújtani a 06-70-90 55 118-as számon tudunk hétköznap 12-18 óra között. A vizsgálatok helyszíne: 1162, Budapest, Szlovák út 108

Sürgősségi betegellátást nem végzünk. Akut, életveszélyes esetben, vagy mielőbbi beavatkozás szükségessége esetén az Állatorvostudományi Egyetem (1078, Budapest,István u.2.) vagy a Budapesti Állatkórház (1135, Budapest, Lehel út 43-47.) áll rendelkezésre.

Időpontfoglalás